10 mei 2013

What's in my bag?


Wanneer ik het huis uitga, al is het maar voor een kleine boodschap bij de Albert Heijn (ja ik doe werkelijk al mijn boodschappen bij de Albert Heijn, een beetje extra bovenop mijn loon kan natuurlijk geen kwaad!), pak ik vaak een uur van tevoren mijn tas al in. Waarom? Nou, voor het geval ik iets vergeet. Want ja, ik ben nogal vergeetachtig. Ik heb inmiddels wel de ervaring dat wanneer ik mijn tas inpak op het moment dat ik eigenlijk weg moet, ik veel te veel vergeet. En dat is natuurlijk niet erg handig! Benieuwd naar wat er allemaal in mijn tas zit tijdens zo'n kleine boodschap, of een dagje shoppen in de stad? Lees dan snel verder!

Translation: Curious about what's in my bag when I go out for a little bit of shopping? Then continue reading! 

1. Mijn mobieltje, zeer waarschijnlijk het meest belangrijke item vergeleken bij de andere inhoud van mijn tas. Nee, ik kan dus écht niet zonder. 2. Mijn oortjes om muziek te luisteren, je weet maar nooit wanneer deze van pas komen. Misschien heb ik wel een lange auto- of treinreis voor de boeg! 3. Mijn kleine, blauwe (en verschrikkelijk oude!) digitale fototoestelletje. Toch iets meer kwaliteit dan de camera op mijn mobiel! 4. Een notitieboekje voor de eindeloze gedachtegangen, zowaar die er zijn. (Natuurlijk inclusief pen, maar deze ben ik helaas vergeten op de foto te zetten, oeps...) 5. Lipglossjes van Sephora voor mijn droge lippen. Ik vind deze kleur zo mooi! 6. Deze dagen stop ik mijn zonnebril ook standaard in mijn tas. Je weet maar nooit wanneer er wat zonnestraaltjes door de wolken verschijnen. 7. En tot slot mijn portemonnee met alle nodige pasjes. Deze portemonnee is van de Primark. // 1. My mobile phone. I can't go without! 2. Earphones to listen to some music. 3. My small, blue and old digital camera. 4. A notebook. 5. Lipgloss from Sephora. 6. My sunglasses. 7. My wallet (from the Primark)

De tas afgebeeld op de foto is van de Mango. // The bag is from Mango

Love, Tamara

16 opmerkingen:

  1. Waar heb je dat notitieboekje gekocht? :') x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat notitieboekje komt bij de Hema vandaan. Hij is wel met lijntjes! x

      Verwijderen
  2. Leuk om te zien! Dat notitieboek ziet er leuk uit! En wat een schattig cameraatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om te zien! Je hebt een erg mooie tas en wat een tof notitieboekje :) Stiekem ben ik ook wel erg benieuwd waar je die vandaan hebt :)

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. small bag, many things in it
    thanks for visited my blog, and drop your comment there
    i'm following you now, hope you'll do same :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke blog en wat een super toffe spulletjes heb jij in je tas zitten :) ik ben niet echt een handtas persoon. maar als ik een tas heb zit het er ongeveer hetzelfde uit :) misschien toch maar is meer een handtas meenemen.

    www.themindofanexchange.blogspot.com :) ik volg je nu! zou superdubberleuk zijn als je me ook eens een bezoekje brengt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuk!! :D ik heb altijd een tik om steeds meer in mijn tas te stoppen, haha :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke tas!! :)

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen