27 aug. 2013

Porto by night

Soms heb je wel eens dat een stad 's avonds en 's nachts helemaal opbloeit met al zijn lichten en ook Porto behoort tot deze steden, want wat is de stad prachtig met al deze lichten! 


Vooral de laatste paar avonden zijn we er nog even op uit getrokken om 'de stad bij nacht' te bewonderen. En wauw, wat is dit prachtig! Stiekem had het wel wat weg van Parijs bij nacht (althans, van de foto's die ik van deze stad heb gezien, want zelf ben ik er nog nooit geweest). Bovendien hadden we vanuit ons appartement ook nog eens een prachtig uitzicht op een deel van de rivier en één van de zes bruggen. Soms hingen we 's avonds uren uit het raam om van dit uitzicht te genieten, heerlijk!

Het jurkje op de derde foto is van een onbekend winkeltje in Porto, het vestje wat ik daar aan heb is van de New Yorker. Op de vierde foto draag ik een jurkje van de H&M, hakken van de New Look, een ketting van de Mango en een horloge van de Asos. 

English: Some cities really come to life at night with all the lights and Porto definitely belongs to these cities since the city is really beautiful with all these lights! The last few nights we spent in Porto we went out to see the city by night which is really beautiful. We also had a beautiful view from our apartment on the river and one of the six bridges. The dress on the third picture is from an unknown store in Porto, the cardigan is from the New Yorker. In the fourth picture I'm wearing a H&M dress, New Look heels, Mango chain and Asos watch.1, 2. Uitzicht vanuit het appartement op de Ponte de Arrábida. 3. Op een muurtje langs de rivier met uitzicht op de Ponte Dom Luís I. 4. 's Avonds in ons straatje. 5. Langs de rivier. 6. De Ponte Dom Luís I.

1, 2. View from the apartment on the Ponte de Arrábida. 3. Somewhere along the river with view on the Ponte Dom Luís I. 4. In our street. 5. Along the river. 6. Ponte Dom Luís I. 

2 opmerkingen:

  1. Wauw, ontzettend mooie stad! Vind het prachtig al die lichten! En die outfit met het jurkje, staat je prachtig (de rest ook hoor)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een mooie foto's! Vooral de eerste foto!

    BeantwoordenVerwijderen