19 sep. 2013

Store your rings


Wanneer ik op vakantie ga, bewaar ik al mijn sieraden vaak in één tasje. Hierdoor raken ze vaak met elkaar in de knoop. Met een stukje kant is dit verleden tijd!

Ik ben gek op kantjes en heb er dan ook een doos vol van. Het enige probleem is dat ik ze eigenlijk nooit ergens voor gebruik: ze liggen er als het ware gewoon voor de sier. Toen ik laatst tijdens het inpakken van mijn koffer de kantjes tegen kwam, dacht ik dat het wel een leuke manier was om zo mijn ringen te bewaren! Helaas weet ik niet meer specifiek van elke ring waar deze vandaan komt, maar als je toch nieuwsgierig bent naar een bepaalde ring kun je dit altijd even vragen in een comment.

English: When I go on a holiday, I often keep all my jewelry together in one small bag. They often become entangled with each other. With a piece of lace ribbon this is in the past, because this way you can bundle your rings together! 


12 opmerkingen:

 1. Heel erg handig, ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht om ze zo op te bergen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk en handig idee! En vooral met het kant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat onwijs leuk zeg! Ga ik ook eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hadnig zeg! Ik raak heel vaak mijn ringen kwijt op vakantie (ik vind ze weken later weer terug in mijn koffer, gelukkig ;)) maar vanaf nu ga ik dit ook gewoon doen! Bedankt! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee zeg! Mijn ringen slingeren namelijk altijd overal rond ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk gedaan zeg! Ik raak mijn ringen altijd kwijt haha, maar dan ook echt altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super handig! Ik heb dit eens met armbanden gedaan, maar dat zag er juist rommelig uit, maar met ringen ziet het er super leuk uit! Mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Slim idee! Ik vind je blog erg leuk! ik volg je! en hoop dat je me terug volgt:)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waaauw een leuk idee maar vooral heeel mooi! met dat kant!

  BeantwoordenVerwijderen