3 okt. 2013

A day in Bormes les Mimosas


Wanneer je ooit een keer in Zuid-Frankrijk bent en je verblijft in de buurt van het dorpje Bormes les Mimosas, zou ik hier zeker een bezoekje aan brengen. Het dorpje heeft zo'n leuke en gezellige sfeer en is in mijn ogen een typisch Zuid-Frans dorp. 

Bormes les Mimosas ligt vrij hoog in de bergen en is daarom niet erg makkelijk bereikbaar (vooral niet wanneer je daar met de auto ook nog eens een parkeerplek moet zoeken waarbij je een helling van weet ik veel hoeveel graden omhoog moet), maar ondanks dat is het dus zeker een bezoekje waard. Twee jaar terug was ik hier al eens geweest en vanwege het feit dat we dit jaar weer in de buurt verbleven (oké, op een uurtje rijden dan, maar dat is toch vrij in de buurt, niet?) wilde ik een bezoek ook dit jaar niet overslaan. We zijn alle schattige winkeltjes afgegaan, hebben op een terrasje gezeten en genoten van de prachtige bloemen en de heerlijke Zuid-franse sfeer!

English: Whenever your on a holiday in the south of France and your staying near the village Bormes les Mimosas, be sure to visit it. The village has a really nice and cosy atmosphere and I think it's a typically south french village. 


1. Twee schattige stoeltjes 2. Een straatje in Bormes 3. Een snoep- en ijswinkeltje 4. Een souvenirwinkeltje 5. Een straatje in Bormes 6. Op een terrasje 7. Blauwe deur 8. Bormes les Mimosas 9 & 10. Bloemen!1. Two cute chairs 2. A street in Bormes 3. Candy- and ice cream shop 4. A souvenir shop 5. A street in Bormes 6. On a terrace 7. Blue door 8. Bormes les Mimosas 9 & 10. Flowers!

9 opmerkingen:

 1. Ah daar wil ik heen! Ziet er leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig dorpje, echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's zeg, mooie lay-out ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er super gezellig uit, echt zo'n sfeervol plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such a nice little pretty shopping area.... great photos dear, they are beautiful!
  http://sepatuholig.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig dorpje. Heerlijk om zulke plekjes te zien! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen