12 aug. 2014

Personal update

Hallo daar, lang niet gezien! Al sinds afgelopen februari heb ik geen artikelen meer geplaatst op mijn blog, oeps. Daar moest maar weer eens verandering in komen, vooral omdat bloggen nog steeds iets is wat ik erg leuk vind om te doen! En omdat ik een half jaar lang niets meer van me heb laten horen, dacht ik dat jullie misschien wel nieuwsgierig waren naar wat ik dit half jaar allemaal wel niet heb gedaan. Lees daarom gauw verder voor een kleine, persoonlijke update!


Ik heb mijn jaar gehaald én een stage voor het derde jaar gevonden! 
Op één vak na heb ik tot nu toe al mijn vakken gehaald. Het is nog even afwachten of ik dat laatste vak ook heb gehaald, maar zo niet is dit gelukkig geen heel groot probleem. Het was wel even spannend of ik al mijn vakken zou gaan halen, omdat afgelopen april mijn harde schijf kapot was gegaan en ik met mijn stomme kop nooit een back-up had gemaakt. Gelukkig is dit allemaal goed gekomen! Ook heb ik op het laatste moment nog een stage voor het eerste semester van het komende studiejaar kunnen vinden, bij een klein bedrijfje in Utrecht. Niet alleen leuk, ook nog eens lekker dichtbij!

Ik ben bijna klaar met rijlessen!
Na veel lessen, mag ook ik binnenkort mijn rijexamen in gaan plannen. Yes, eindelijk! Nu maar hopen dat ik het ook in één keer haal. Spannend!


Ik heb kort haar!
Ongeveer drie weken geleden was het dan eindelijk zover: ik ging mijn haren doneren aan stichting Haarwensen! Bij Ami Kappers hier in het dorp werd mijn haar in een vlecht gedaan, waarna deze vervolgens werd afgeknipt. Het was even spannend, maar ik ben heel blij met het resultaat!


Ik ben net terug uit Boedapest en over een paar dagen ga ik weer naar Zuid-Frankrijk! 
De 29e vertrok ik voor een paar dagen samen met een vriendin naar Boedapest en afgelopen woensdag ben ik weer thuisgekomen. Dit weekend vertrek ik weer met familie richting Zuid-Frankrijk. Zin in!


En naast de vele verplichtingen heb ik het afgelopen half jaar ook genoten van de leuke dingen in het leven! 
Zo ben ik onder andere een weekendje naar Delft geweest met vriendinnen, heb ik veel van het lekkere weer genoten in Bloemendaal samen met familie, ben ik samen met een vriendin een dagje naar Antwerpen geweest en heb ik lekker veel geskate!

Hoe is jouw vakantie tot nu toe? 


8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je het bloggen weer op wilt pakken! Wat een mooie foto's van Boedapest. Veel plezier in Frankrijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn er veel (leuke!) dingen gebeurd intussen, heerlijk. Vind dat kort haar je erg goed staat. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je weer gaat bloggen! Ik heb je artikelen echt gemist!
  Zo te zien heb je het afgelopen half jaar leuke dingen gedaan. (:

  Ik vind je eerste foto er trouwens erg mooi uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt in de tussentijd niet stil gezeten zo te horen! En wat knap van je dat je je haar durfde af te knippen. U go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom nu voor het eerst op je blog en meid... waarom ben je gestopt?! Jij zou voor altijd door moeten bloggen! Je lay-out is ontzettend mooi en je stukjes tekst zijn heel leuk en fijn om te lezen. Ik hoop echt dat je weer lekker veel gaat bloggen en ik ga je in ieder geval volgen. Liefs, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke update en leuke foto's. Ik vind je blog er trouwens heel mooi uit zien. Welkom terug! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeej je bent weer terug, ik heb je blogs gemist! Mooie foto's heb je gemaakt, het ziet er heel gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je het bloggen weer op pakt! Wat knap dat je
  je haar zo heb af laten knippen, respect!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen