12 sep 2013

Stripes in Porto

Als er iets is dat ik erg graag draag, dan zijn het wel items met strepen. Vooral deze trui is de laatste tijd één van mijn favorieten. Hij is lekker makkelijk te combineren en zit ook nog eens heel lekker warm! En dat voor een tientje bij de Zara...

In Porto verbleven we in Ribeira. Dit is het wat oudere gedeelte van Porto. Ons appartement was gehuisvest in een schattig, klein straatje binnen deze wijk waar we dus zeker nog wat fotootjes wilden maken. We zaten hier tussen de locals - wat ons verblijf nog leuker maakte. Het leukste was zelfs dat - terwijl we deze foto's aan het maken waren in het straatje - zo'n beetje alle buurtbewoners met hun hoofden uit het raam hingen om onze amateuristische fotoshoot te bewonderen. En weet je wat? Ik vond het niet eens erg dat we er wat publiek bij hadden. Misschien is dit zelfs wel de reden van mijn miniscule glimlach in een aantal foto's.

English: I really like to wear stripes and this sweater is definitely one of my favorites. While we were staying in Porto, we really wanted to capture the street where our apartment was in. The street was really cute and was filled with locals living there. 


Sweater, shoes: Zara
Skort: Mango
Bag, hat, rings: H&M
Watch: Asos




8 opmerkingen:

  1. Leuke outfit en wat een prachtige locatie! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke casual outfit! Een skater skirt kan makkelijk met een leuk truitje. Hele mooie locatie ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh leuke trui inderdaad! Het staat je ook heel goed, vooral in combinatie met het zwarte rokje. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, super leuke outfit!
    Die sweater lijkt me heerlijk (:

    Liefs, Liese
    Cats & Dresses

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke outfit! Ik ben ook fan van streepjes!

    www.reinadelamoda.nl

    BeantwoordenVerwijderen